Home / Rheden-Regiobode / Presentatie over China

Presentatie over China

Presentatie over China

SPANKEREN – Op donderdag 28 maart geven Eppe en Martha Meppelink bij seniorensoos Spanso in Spankeren een presentatie over hun reis door China. Zij waren daar 21 jaar geleden op bezoek en hebben deze reis als fantastisch ervaren. Ze hebben de meest geweldige dingen gezien en ontdekt, zoals de prachtige natuur, het unieke volk en de cultuur. Ze hebben hiervan een reportage gemaakt met veel hoogtepunten. Eppe en Martha delen graag hun ervaringen met de leden van Spanso. De presentatie begint om 14.00 uur en wordt gehouden in het Dorpshuis in Spankeren.

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.