Home / Brummen-Regiobode / Politiek Café over beloftes en ambities

Politiek Café over beloftes en ambities

EERBEEK – In maart is het alweer een jaar geleden dat er gemeenteraadsverkiezingen waren en een nieuwe gemeenteraad en college werden gevormd. In de bibliotheek in Eerbeek wordt in een Politiek Café gekeken wat er terecht is gekomen van alle verkiezingsbeloften die destijds zijn gedaan. De lijsttrekkers van de zeven politieke partijen uit de Brummense gemeenteraad zijn uitgenodigd en worden ondervraagd over het afgelopen eerste jaar van hun bestuursperiode en de drie jaar die nog komen. Het Politiek Café wordt gehouden op woensdag 13 maart, vanaf 20.00 uur. De avond staat onder leiding van Piet Buwalda. Iedereen is welkom, de entree is gratis.

Het Politiek Café is een initiatief van bibliotheek Brummen|Voorst en lokale omroep RTV Veluwezoom. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om de avond live bij te wonen, kunnen het debat volgen via de radio.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.