Home / Rheden-Regiobode / Politie zoekt getuigen poging tot inbraak Velp

Politie zoekt getuigen poging tot inbraak Velp

Politie zoekt getuigen poging tot inbraak Velp

VELP – De Politie Velp zoekt getuigen van een inbraak bij een juwelier aan de Hoofdstraat in Velp. Rond 05.45 uur in de ochtend van vrijdag 22 maart werd de pui van het pand geforceerd in een poging binnen te komen. Er zijn twee donker geklede verdachten gezien, die er na de poging vandoor gingen.
De politie zit met vragen en zoekt mensen die de daders hebben gezien, maar nog niet met de politie hebben gesproken. Zijn er mensen die vanmorgen of in de voorgaande dagen iets verdachts hebben gezien, zoals verdachte voertuigen of personen? De politie vraagt zich ook af of er mensen zijn die meer informatie hebben over de vluchtroute van de daders of mogelijk camerabeelden waarop iets van belang te zien is. De politie is bereikbaar via 0900-9944.

Lees ook

Rheko houdt leden in beweging

RHEDEN – Ondanks corona houdt Rheko haar leden in beweging. Met onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.