Home / Doesburg-Regiobode / Pianokwartet in Doesburg

Pianokwartet in Doesburg

DOESBURG – Pianokwartet Acanthus zal op dinsdag 19 maart een optreden verzorgen bij Podium Acanthus aan de Koepoortstraat 20 in Doesburg. Het kwartet bestaat uit Hans Rijkmans (viool), Anna Wiersum (altviool), Frank Lange (cello) en Heleen Vegter (piano). De muzikanten brengen het ééndelige Strijktrio van Schubert, het pianokwartet no.1 van Mozart en tot slot het tweede pianokwartet van de Franse componist Fauré, dat bestaat uit vier delen. Het concert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro per persoon. Jeugd tot en met 15 jaar betaalt 8,50 euro toegang. Deze prijzen zijn inclusief consumpties in de pauze en na afloop van het concert. Inlichtingen en reserveringen bij: Podium Acanthus; Koepoortstraat 20 in Doesburg.

tel. 0313-484176

podium@acanthus.demon.nl

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.