Home / Rheden-Regiobode / Pianoconcert in Nieuw Schoonoord

Pianoconcert in Nieuw Schoonoord

VELP – Dorrie Tromp Pianolespraktijk, een muziekles in Rheden, presenteert zondag 24 maart het jaarlijkse concert in Nieuw Schoonoord Velp. Het thema is Muziek & Film. De geschiedenis van de filmmuziek wordt tijdens dit concert persoonlijk toegelicht door de pianisten die zo hun eigen voorkeur hebben voor verschillende soorten films. Denk aan de tekenfilms Popeye en The Lion King, de avonturenfantasiefilms met Harry Potter en The Pirates of the Carribean. Maar ook muziek uit de musicalfilms The Sound of Music en Hello Dolly komen voorbij. Een van de hoogtepunten is de dramahistorische film Schindler’s List voor piano en viool. Veel nummers worden ondersteund door middel van beeld- en filmmateriaal tijdens dit concert. Kaartjes zijn overigens niet meer verkrijgbaar; het optreden is uitverkocht.

Tel. 026 – 4955437

info@pianolesdorrietromp.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.