Home / Brummen-Regiobode / Pianoconcert Hannes Minnaar in Hall

Pianoconcert Hannes Minnaar in Hall

HALL – De bekende pianist Hannes Minnaar trad zondag voor ruim tweehonderd mensen op in de Hallse kerk. “Het was fantastisch en heel bijzonder om zo’n grote ster bij ons te hebben”, zei Diederik Kuenen van de werkgroep Kamermuziek van de Culturele Stichting Gemeente Brummen, de organisator. Minnaar speelde de bekende Goldberg Variaties van J.S. Bach. De pianist zelf was volgens Kuenen heel erg te spreken over de Hallse kerk. “Hij zei dat de kerk de mooiste kleine concertzaal is die hij kent.” Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij soleerde bij vele orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest en won verscheidene internationale concoursen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.