Home / Brummen-Regiobode / Papierkunst bij de Middelste Molen

Papierkunst bij de Middelste Molen

LOENEN – Altijd al eens willen leren papier scheppen? Papierfabriek De Middelste Molen in Loenen werkt vanaf dit jaar nauw samen met twee enthousiaste papierkunstenaars die al jaren kunst maken op basis van eigen handgeschept papier. Betty Disco en Miriam van der Linden werken sinds 2009 als papierkunstenaarsduo samen. Hun werk is te zien in binnen- en buitenland. De kunstenaars willen hun ervaring delen met mensen die belangstelling hebben in handgeschept papier. Daarom bieden zij een aantal inspirerende workshops aan.
Behalve het geven van de basistechnieken gaan zij ook schilderen met papierpulp en werken met exotische vezels. Disco en Van der Linden bieden het hele jaar verschillende workshops aan. Van originele kaarten maken tot papier voor een eigen schetsboek, een kunstwerk of object. Beginners zijn welkom voor deze cursussen. Ook professionele kunstenaars zullen zich uitgedaagd voelen om de mogelijkheden van papierkunst te onderzoeken.

www.demiddelstemolen.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.