Home / Brummen-Regiobode / Paper Valley Dancers in de lift

Paper Valley Dancers in de lift

EERBEEK – De Paper Valley Country Dancers uit Eerbeek heeft de laatste maanden haar ledenaantal behoorlijk toe zien nemen. Met negen nieuwe leden is dat gestegen tot ver in de dertig. Vooral de tweede groep (gevorderden) heeft vele nieuwelingen mogen begroeten. Het betekent voor de vereniging een breder draagvlak om verder te kunnen. Met name Bep en Arie Voskamp hebben kandidaat-leden geënthousiasmeerd en vervolgens een groot aandeel gehad bij de aanmelding van nieuwe mensen, dit tot genoegen van het bestuur. De dansers zijn op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur actief in het Tjark Rikscentrum aan de Derickxkamp in Eerbeek. Om 19.00 uur gaan de beginners van start en om 20.30 uur is het de beurt aan de tweede groep. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vrijblijvend enkele lessen bij te wonen/mee te doen.

Adri DiGiacomo, tel. 0313-653348

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.