Home / Brummen-Regiobode / Paasdecoraties maken in MFC

Paasdecoraties maken in MFC

KLARENBEEK – Er zijn volop activiteiten voor jong en oud in het MFC in Klarenbeek. Deze zijn iedere woensdagmorgen tijdens het inloopuurtje tussen 10.00 en 12.00 uur.

Op woensdag 13 maart worden de Klarenbekers uitgedaagd om heerlijke hapjes te maken tijdens de culinaire workshop Heerlijke Hapjes. Woensdag 27 maart staat geheel in het teken van de komende paasdagen. Dan gaan de aanwezigen aan de slag met kleurige bloemen en gedecoreerde eitjes om de paastafel mooi aan te kleden. Aanmelden hiervoor kan tot 20 maart.
Woensdag 10 april is weer de koffieklus waar apparatuur en kleding een tweede kans krijgt. Woensdag 17 april is het Mama-Papa Café, waar ouders samen met hun kind kunnen knutselen voor de paastafel. Deze ochtend wordt verzorgd door Kinderopvang Klarenbeek en Roze Juf en is bedoeld voor nul- tot vierjarigen. De kosten bedragen 2 euro per kind. Woensdag 24 april is de grote Bingomorgen. De opbrengst van deze bingo komt ten goede aan de moestuin van Kinderopvang Klarenbeek. Wie nog spulletjes heeft die geschikt zijn voor de bingo, kan deze inleveren bij de kinderopvang Klarenbeek of bij familie Kolkman aan de Bosweg te Klarenbeek.
Sportief wandelen is iedere eerste en derde woensdag vanaf het MFC. De wandelgroep vertrekt dan om 9.30 uur en is meestal rond 11.00 uur weer terug. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Voor de workshops is aanmelden wel nodig. Alle activiteiten zijn ook terug te vinden op de Facebookpagina Dorpscontactpersoon Klarenbeek.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.