zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeBrummen-RegiobodePaasdecoraties maken in MFC

Paasdecoraties maken in MFC

KLARENBEEK – Er zijn volop activiteiten voor jong en oud in het MFC in Klarenbeek. Deze zijn iedere woensdagmorgen tijdens het inloopuurtje tussen 10.00 en 12.00 uur.

Op woensdag 13 maart worden de Klarenbekers uitgedaagd om heerlijke hapjes te maken tijdens de culinaire workshop Heerlijke Hapjes. Woensdag 27 maart staat geheel in het teken van de komende paasdagen. Dan gaan de aanwezigen aan de slag met kleurige bloemen en gedecoreerde eitjes om de paastafel mooi aan te kleden. Aanmelden hiervoor kan tot 20 maart.
Woensdag 10 april is weer de koffieklus waar apparatuur en kleding een tweede kans krijgt. Woensdag 17 april is het Mama-Papa Café, waar ouders samen met hun kind kunnen knutselen voor de paastafel. Deze ochtend wordt verzorgd door Kinderopvang Klarenbeek en Roze Juf en is bedoeld voor nul- tot vierjarigen. De kosten bedragen 2 euro per kind. Woensdag 24 april is de grote Bingomorgen. De opbrengst van deze bingo komt ten goede aan de moestuin van Kinderopvang Klarenbeek. Wie nog spulletjes heeft die geschikt zijn voor de bingo, kan deze inleveren bij de kinderopvang Klarenbeek of bij familie Kolkman aan de Bosweg te Klarenbeek.
Sportief wandelen is iedere eerste en derde woensdag vanaf het MFC. De wandelgroep vertrekt dan om 9.30 uur en is meestal rond 11.00 uur weer terug. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Voor de workshops is aanmelden wel nodig. Alle activiteiten zijn ook terug te vinden op de Facebookpagina Dorpscontactpersoon Klarenbeek.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214819_citroen.JPG

Mooie 2cv rit vanuit Dieren

DIEREN - Zaterdag 13 november heeft de 2CV-club een rit gereden met als startpunt Theothorne in Dieren. Ook de eigenaren van Theothorne waren enthousiast en genoten van de vele eenden voor hun deur. In totaal reden er 38 eenden mee, dit zorgde voor veel bekijks in Dieren.

0215398_Gerrit_Willems_60_jaar_muzikant_4.JPG

Erelid bij Eendracht

EERBEEK - Onlangs werd erelid Gerrit Willems van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek gehuldigd voor zijn 60-jarige muzikale loopbaan. Vele jaren geleden startte Gerrit als trompettist bij de drumfanfare van Eendracht. Hij was enkele jaren bestuurslid en toonde zich één van de drijvende krachten achter wat later het Lego-orkest werd en

0215158_Max_Stemerdink_wint_NK_in_Genk.jpeg

Max Stemerdink pakt zijn eerste kartoverwinning

DE STEEG – Dat is nog eens je seizoen op een goede manier afsluiten: twee racewinsten en de eerste dagzege in je carrière. Logisch dat karter Max Stemerdink glunderend zijn verhaal deed op het circuit van Genk. Daar was de 17-jarige karter uit De Steeg zondag de beste in de

0214828_46Gunesrb-han.JPG

Echtpaar Günes 60 jaar getrouwd

DOESBURG - Donderdag 11 november bracht burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg een bezoek aan het echtpaar Günes, dat 60 jaar getrouwd was. De heer Necattin Günes en mevrouw Sultan Günes zijn in Turkije getrouwd. Meneer Günes is in de jaren ’60 naar Nederland gekomen voor werk

0213399_Yoga_tonden.jpeg

Yoga in de Sterre in Tonden

TONDEN - Yogalerares Lotte de Monte verzorgt yogalessen in het clubgebouw aan de Sterrebosweg 6 in Tonden. Dit doet zij elke dinsdag van 19.30 tot 20.45 uur en vrijdag van 9.00 tot 10.15 uur. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau, dus ook mensen die geen ervaring hebben met yoga

Jeugdtekeningen bij Tuin van Sjef

VELP - Zondag 28 november is de bezoekersruimte van de Tuin van Sjef in Velp geopend. Hier zijn de prachtige kunst en jeugdtekeningen van Sjef van der Molen te bekijken. Er dient een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via tel.06-28937906.