Home / Doesburg-Regiobode / Over More, Melchers en meer

Over More, Melchers en meer

DOESBURG – Kunsthistorica Frederike Upmeijer geeft woensdagavond 13 maart op uitnodiging van ‘t Nut in Doesburg een lezing over de twee belangrijke musea die er de laatste jaren in de Achterhoek bij zijn gekomen: Museum More in Gorssel en op Kasteel Ruurlo. In museum More is Nederlandse kunst te zien uit de 20ste en 21ste eeuw. Kasteel Ruurlo, de andere locatie van More, toont werk van Carel Willink. Upmeijer vertelt over het initiatief voor beide musea van kunstverzamelaar Hans Melchers, over de architectuur van de gebouwen en over de daar aanwezige kunstwerken. De lezing wordt gegeven in de Gasthuiskerk in Doesburg en begint om 20.00 uur. Toegang voor leden is gratis. Andere belangstellenden kunnen kaarten kopen via de site van de Gasthuiskerk of aan de deur.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.