Home / Rheden-Regiobode / Oud-Mariniers COM Arnhem gaan verhuizen

Oud-Mariniers COM Arnhem gaan verhuizen

VELP – De oud-mariniers van het COM Arnhem gaan verhuizen. De afgelopen jaren werden de maandelijkse contactavonden gehouden in de kantine van SV SM in Arnhem, wat moeilijk te bereiken bleek. De mariniers daarom gaan verhuizen naar Velp. Ze hebben daar een locatie vlakbij de Hoofdstraat gevonden, die ook per openbaar vervoer goed te bereiken is. De oud-mariniers komen op de contactavonden bij elkaar om belevenissen van hun diensttijd aan elkaar te vertellen, een potje te kaarten of zo maar wat met elkaar kletsen. Oud-marniers die belangstelling hebben zijn iedere twee maandag van de maand welkom bij bij café d’Oranjeboom in Velp.

g.muis3@chello.nl

tel.0263648835 of 0680080455

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.