Home / Rheden-Regiobode / Opschoondag in Dieren

Opschoondag in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 23 maart is het de Landelijke Opschoondag. Enkele wijkbewoners uit Dieren-West hebben dit idee opgepikt en doen mee aan dit initiatief. Op die dag willen ze met zoveel mogelijk vrijwilligers de buurt in, en in groepjes de wijk schoonmaken. Om 9.30 uur beginnen ze bij Polysport Activiteitenpark, waar onder het genot van een kop koffie of thee, uitleg wordt gegeven en materialen worden uitgereikt. Om 12.00 uur willen ze weer terug zijn bij Polysport, waarna nog gelegenheid is om met elkaar na te praten. Mensen die mee willen helpen kunnen aansluiten om 9.30 uur.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.