Home / Brummen-Regiobode / Opknapbeurt voor Hospice de Spreng

Opknapbeurt voor Hospice de Spreng

BEEKBERGEN – Hospice de Spreng in Beekbergen is toe aan groot onderhoud. Dat gaat gebeuren in de periode van eind maart tot en met eind juni. Dit betekent dat de Spreng tijdelijk verhuist naar een andere locatie van Zorggroep Apeldoorn.

Van dinsdag 26 maart tot dinsdag 2 juli is het hospice gehuisvest in Casa Bonita in Apeldoorn. Hier heeft het hospice een eigen vleugel op de vierde verdieping met tien gastenkamers en een huiskamer. Het pand van de Spreng is inmiddels 20 jaar oud en het interieur is toe aan een opfrisbeurt. Het hospice wordt aan de binnenkant helemaal opgeknapt en aangepast aan de huidige tijd. Alle ruimtes krijgen een frisse nieuwe kleur, nieuwe vloerbedekking en nieuwe gordijnen. Ook de lift en de twee gastenkamers, die voorheen in gebruik waren als logeerkamer, worden aangepast.

Alle personeelsleden, artsen, verpleegkundigen/ziekenverzorgenden, maatschappelijk werk en geestelijke verzorging én alle vrijwilligers verhuizen mee naar de tijdelijke locatie. Op dinsdag 2 juli verhuist Hospice de Spreng weer terug naar Beekbergen, waar we onze gasten in een vernieuwde Spreng weer welkom heten.

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 november wordt er, ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek, papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.