Home / Brummen-Regiobode / Ophalen oud papier Eerbeek

Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK – Komende zaterdag wordt er,ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek, papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht. Dit keer gaan de vrijwilligers langs in de volgende straten: Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijk ‘Werfakker’ (het gebied binnen de (inclusief) Ringlaan, Groeneweg, (exclusief) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen voor 8.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Woensdag 29 september is er een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Eenieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.