Home / Rheden-Regiobode / Openluchtbad zoekt vrijwilligers

Openluchtbad zoekt vrijwilligers

RHEDEN – Het openluchtbad de Hangmat is Rheden is op zoek naar vrijwilligers voor het nieuwe seizoen. In 2010 stond een stel enthousiaste vrijwilligers op om het zwembad van de ondergang te redden. Dit is nu negen jaar geleden en dezelfde groep is nog steeds actief in het zwembad. Maar de leeftijd wordt voor een aantal vrijwilligers een steeds groter probleem. Om het zwembad open te houden zijn er nieuwe vrijwilligers nodig. De periodieke werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van douche- en kleedruimtes, groenonderhoud en het ondersteunen van de badmeester van 7.00 uur tot 9.30 uur op werkdagen en in het weekend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook moet het zwembad bij aanvang van het seizoen ‘uit zijn winterslaap’ worden gehaald.

Dick Jurriëns, tel. 06-30826906

dick@jurriens.com

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.