Home / Rheden-Regiobode / Open dag tennis

Open dag tennis

VELP – Op zaterdagmiddag 16 maart is er een open dag van tennisvereniging Beekhuizen in Velp plaats. Deze kennismaking met tennis is bedoeld voor zowel de jeugd als volwassenen. Kinderen kunnen vanaf 15.15 uur terecht. De proefles is van 15.30 tot 16.30 uur. Senioren en scholieren ouder dan 12 jaar worden om 16.00 uur ontvangen door de introductiecommissie met een kleine rondleiding over het park. Ook krijgen ze alle informatie over onze mooie vereniging. De proefles is van 16.45 tot 17.45 uur. Deze proeflessen zijn gratis. Er zijn leenrackets en sportrolstoelen op voorraad.
Aanmelden kan bij Marlies Eeuwes via WhatsApp, nr. 06-19302288 of via m.eeuwes@houseoftennis.nl. Spontaan langskomen op 16 maart is ook mogelijk. TV Beekhuizen is te vinden aan de Beekhuizenseweg 99 in Velp.

www.tvbeekhuizen.nl

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.