Home / Rheden-Regiobode / Open dag Pinses Margriet school

Open dag Pinses Margriet school

SPANKEREN – Woensdag 20 maart opent openbare Daltonschool Prinses Margriet in Spankeren haar deuren voor iedereen die de school graag wil bezoeken. Ouders en familieleden kunnen tussen 8.30 en 11.00 uur kijken hoe hun kinderen les krijgen. Ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind, kunnen deze dag gebruiken om alvast sfeer te proeven en een rondleiding door de school te krijgen. Tijdens de open dag is er ook een tentoonstelling te bewonderen, waarin de leerlingen verslag doen van hun projectweek Ik Houd van Nederland.

www.prinsesmargriet-spankeren.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.