Home / Rheden-Regiobode / Open dag Pinses Margriet school

Open dag Pinses Margriet school

SPANKEREN – Woensdag 20 maart opent openbare Daltonschool Prinses Margriet in Spankeren haar deuren voor iedereen die de school graag wil bezoeken. Ouders en familieleden kunnen tussen 8.30 en 11.00 uur kijken hoe hun kinderen les krijgen. Ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind, kunnen deze dag gebruiken om alvast sfeer te proeven en een rondleiding door de school te krijgen. Tijdens de open dag is er ook een tentoonstelling te bewonderen, waarin de leerlingen verslag doen van hun projectweek Ik Houd van Nederland.

www.prinsesmargriet-spankeren.nl

Lees ook

Bingo SCS in de Harmonie

Bingo SCS in de Harmonie LAAG-SOEREN – De activiteitencommissie van voetbalvereniging SCS in Laag-Soeren houdt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.