Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee voor ondernemers

Open Coffee voor ondernemers

Open Coffee voor ondernemers

RHEDEN – Ondernemers uit de gemeente Rheden en wijde omtrek kunnen op donderdag 28 maart, onder het genot van een kop koffie of thee, werken aan hun netwerk. Tijdens de Open Coffee in Hotel de Roskam in Rheden is er volop gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Deze maand is Michiel van Dorp de speciale gast. Aanwezigen kunnen met hem in gesprek gaan. Hij heeft op alle vlakken strategieën en concrete opties om op weg te gaan naar een andere toekomst. De Open Coffee wordt elke vierde donderdag van de maand van 9.00 tot 11.00 gehouden. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.