Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar diersporen

Op zoek naar diersporen

RHEDEN – Kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar kunnen zondag 10 maart bij Bezoekercentrum Veluwezoom in Rheden op zoek naar diersporen. Elk spoor vertelt het verhaal van het dier: hoe leeft het, vergaat het zijn voedsel of bouwt het zijn nest? Diersporen zijn niet alleen pootafdrukken, maar ook vraat- en schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten. Deze activiteit begint om 14.00 uur en is bedoeld voor het hele gezin, dat betekent dat ouders én kinderen een kaartje kopen. Dit kan vooraf via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Aeres MBO beste groene school in Keuzegids mbo 2021

VELP – Aeres MBO staat in de Keuzegids mbo 2021 genoteerd als beste groene school …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.