Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar diersporen

Op zoek naar diersporen

RHEDEN – Kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar kunnen zondag 10 maart bij Bezoekercentrum Veluwezoom in Rheden op zoek naar diersporen. Elk spoor vertelt het verhaal van het dier: hoe leeft het, vergaat het zijn voedsel of bouwt het zijn nest? Diersporen zijn niet alleen pootafdrukken, maar ook vraat- en schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten. Deze activiteit begint om 14.00 uur en is bedoeld voor het hele gezin, dat betekent dat ouders én kinderen een kaartje kopen. Dit kan vooraf via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Jubileumfeest Velp voor Oranje met paarden bij Kasteel Biljoen

VELP – Op zondag 28 april 2019 viert Oranjevereniging Velp voor Oranje haar 125-jarig jubileum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.