Home / Rheden-Regiobode / Op pad met de Nachtwachter

Op pad met de Nachtwachter

RHEDEN – De Nachtwachter begeleidt zaterdag 9 januari een wandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Kinderen van zeven tot en met twaalf jaar mogen met hem mee om de geheimen van de nacht te ontdekken. Per kind kan er maximaal één begeleider mee. Een zaklamp is uit den boze en daarom is deze activiteit alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. De wandeling start bij het Bezoekerscentrum en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Een kaartje kopen kan vooraf via www.natuurmonumenten.nl.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.