Home / Doesburg-Regiobode / Op excursie naar het Carillon

Op excursie naar het Carillon

Op excursie naar het Carillon

DOESBURG – Alle leerlingen van de groepen 6 van de Doesburgse basisscholen brengen vanaf 27 maart weer een bezoekje aan het Doesburgse Carillon. Dit scholenproject dient onder meer om kinderen kennis te laten maken met het Carillon, de trots van Doesburg. Iedere woensdagochtend komt er een groep kinderen naar de toren om te zien hoe stadsbeiaardier Frans Haagen het instrument bedient. Hij speelt graag verzoekjes van de kinderen. Ook een stadswandeling staat op het programma, met een bezoek aan het Stadhuis en een bezoek aan museum De Roode Tooren, waar de kinderen een reis door de tijd maken in de vorm van een speurtocht. Dit is voor de kinderen steevast een onvergetelijke ervaring.

Lees ook

Ik vind: Mantelzorgcompliment Doesburg

Maandag 9 november heb ik met VIT gebeld om informatie te krijgen over het mantelzorgcompliment …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.