Home / Doesburg-Regiobode / Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg

DOESBURG – Stichting Doesburgerinitiatief heeft een Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg samengesteld. Dinsdag 19 maart werd die gids door Wethouder Birgit van Veldhuizen overhandigd aan de initiatiefnemers Ben en Tanja Kruk.

De Ontmoetingsgids bevat een overzicht van 90 verschillende activiteiten in Doesburg die speciaal voor ouderen worden georganiseerd of zeer geschikt zijn voor ouderen. De nadruk van de activiteiten ligt op ontmoeten. Met deze gids wil de stichting ouderen stimuleren om de deur uit te gaan en mee te doen aan een van de vele activiteiten in Doesburg. Wethouder Birgit van Veldhuizen: “Deze gids is een goede bouwsteen om eenzaamheid in Doesburg te bestrijden. We gaan hem gebruiken om meer ouderen naar activiteiten te helpen.”

Lees ook

Doesburg kiest voor verkeersluwe binnenstad

DOESBURG – De gemeente Doesburg gaat het stappenplan uit het project Vitale Binnenstad uitvoeren om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.