Home / Brummen-Regiobode / Ontdek de kunst in jezelf

Ontdek de kunst in jezelf

BEEKBERGEN – Kunstenares Ellen van der Laan verzorgt zes creatieve workshops in zorgcentrum De Vier Dorpen in Beekbergen. Hierbij ontdekken de deelnemers de kunst in zichzelf door, aan de hand van een thema, op creatieve ontdekkingsreis te gaan. Ze gaan vrij aan de slag met verschillende materialen en technieken. Er zijn workshops op woensdagen 27 maart, 10 en 24 april, 8 en 22 mei en 5 juni, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. Deelnemers schrijven zich in voor alle zes de bijeenkomsten. Dit kan bij Ellen van der Laan via tel. 06-41263941 of info@studioboulevart.nl.

www.studioboulevart.nl

Lees ook

Inbraak aan Derickxkamp

EERBEEK – Op dinsdag 1 december tussen 1.00 en 1.10 uur is er ingebroken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.