Home / Doesburg-Regiobode / Ondernemersbeurs Doesburg: Inspired by Locals

Ondernemersbeurs Doesburg: Inspired by Locals

DOESBURG – Ondernemers uit Doesburg en omgeving zijn donderdag 11 april welkom bij de eerste ondernemersbeurs in de Gasthuiskerk. Thema is Inspired by Locals en er zijn workshops, er is ruimte om te netwerken en interessante lezingen.

Ondernemers kunnen zelf een stand of ruimte huren en zich presenteren, maar ook de beurs bezoeken en deelnemen aan één of meerdere activiteiten. Doel van de organisatie is het tot stand brengen van nieuwe verbindingen.
Zo zijn er speeddates, is er volop gelegenheid collega-ondernemers te ontmoeten en zijn er demonstraties en workshops. De kappers van NESS laten bijvoorbeeld zien hoe zij kappen met behulp van vurige barbiertechnieken uit Turkije. Er zijn proeverijen door verschillende horeca-ondernemers uit Doesburg, zoals Stadshotel Doesburg, de Waag, IJssalon Hendrik, Bakker Betrak en de Donneria. Ook zijn er proeverijen van bier en wijn.

Er hebben zich al diverse ondernemers ingeschreven, van groot tot klein en zzp’ers. Ook het werkgeversservicepunt Midden Gelderland is van de partij. Er is nog beperkt plek voor exposanten. Zij kunnen zich aanmelden via www.doesburgonderneemt.nl.

De ondernemersbeurs wordt georganiseerd door ZON, Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg, op initiatief van ondernemer Baris Cakmak van Ness Kapsalon: “We hopen enkele honderden mensen te ontvangen die een leuke en inspirerende middag en avond hebben. Het evenement is voor ons geslaagd als er nieuwe verbindingen tot stand zijn gebracht.”
De beurs heeft het thema Inspired by Locals meegekregen om, in tijden van e-commerce en webshops, het belang van lokaal ondernemerschap te onderstrepen. “‘Buy local’ is heel belangrijk om onze stad vitaal te houden. De beurs kan iets moois betekenen voor alle ondernemers we hebben elkaar allemaal hard nodig. Delen is immers het nieuwe hebben.”

De ondernemersbeurs wordt donderdag 11 april tussen 16.00 en 21.00 uur gehouden in de Gasthuiskerk. Alle ondernemers zijn welkom en de toegang is gratis.

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.