Home / Rheden-Regiobode / Ochtendwandeling op landgoed Rosendael

Ochtendwandeling op landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Op zondag 17 maart is er een ochtendwandeling op landgoed Rosendael. De boswachter neemt vroege wandelaars mee aan de rand van Velp en Rozendaal. Tijdens de wandeling is er aandacht voor de bijzondere plaatsen van het gerenoveerde deel van het landgoed Rosendael. De boswachter legt uit waarom renovatie nodig was, welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom. Hier kan men de schoonheid van een kasteellandgoed ervaren. De start van de wandeling is om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael. Deelnemen kost 5 euro per persoon, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen lopen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk.

www.glk.nl/activiteiten

06-83179965 of 06-54654049

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Al 11 jaar spant Open Coffee Velp zich in om zzp’ers, starters, freelancers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.