Home / Rheden-Regiobode / NVM Open Huizen Dag in Dieren

NVM Open Huizen Dag in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 30 maart is het weer NVM Open Huizen Dag. In navolging op het succes van eerdere edities doen diverse NVM Makelaars, zoals Grotenhuis Makelaardij uit Dieren, dit jaar wederom mee aan deze landelijke open huizen route. De open dag biedt huizenzoekers de kans om vrijblijvend bij meerdere woningen binnen te kijken. Tijdens de open dag kunnen woningzoekenden tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak te koop staande huizen bezichtigen. Een compleet overzicht van alle deelnemende woningen is te vinden op Funda.
Tijdens de open dag is het kantoor van Grotenhuis Makelaardij aan de Lindelaan 12 te Dieren van 10.00 tot 16.00 uur geopend. De NVM makelaars van dit kantoor staan dan paraat om eventuele vragen van woningzoekenden te beantwoorden, biedingen aan te nemen of om bijvoorbeeld een ‘officiële’ tweede bezichtiging in te kunnen plannen. Woningzoekenden kunnen op donderdag 28 maart ook terecht op het kantoor van de Dierense makelaar. Van 19.00 tot 20.30 uur wordt er een inloopavond gehouden. Een NVM makelaar en een hypotheekadviseur van Financieel Raadhuis zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees ook

Huurdersvereniging zoekt bestuursleden

RHEDEN – De Huurdervereniging Rheden is op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.