Home / Brummen-Regiobode / NLDoet bij De Mollenhof

NLDoet bij De Mollenhof

OEKEN – In het kader van NL-Doet kunnen mensen die graag de handen uit de mouwen steken op vrijdag 15 maart klussen bij Stichting De Mollenhof aan de Kleine Vosstraat 7 in Oeken. De Mollenhof is een ontmoetingsplek in het buurtschap met onder meer een bloementuin waaruit geplukt mag worden, een kweekkas en een moestuin. Er moet heel wat gebeuren, daarbij is alle hulp welkom. Vrijwilligers kunnen wilgen knotten, een schutting vlechten, bloemen en groente zaaien, straatwerk voorbereiden en bestrating leggen en schilderen. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee en soep wordt gezorgd. Aanmelden kan via NLDoet of via Karin van Bergen, tel. 06 – 26586880.

www.mollenhof.org

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.