Nieuwe stichting voor complex zieke kinderen

DOESBURG – De stichting Kindzorg in Balans zet zich in voor kinderen met een complex ziektebeeld, zoals kinderen met bijvoorbeeld een stofwisselingsziekte, neurologische aandoening en/of genetische afwijking. Deze stichting is kortgeleden opgericht en gevestigd in Doesburg.

Kinderen met een complex ziektebeeld hebben speciale zorg en aandacht nodig. Om ze dat te kunnen bieden zijn er voldoende middelen nodig. De stichting heeft als doel om deze middelen in te zamelen. “Dankzij donaties en andere vormen van ondersteuning kunnen we het leven van deze kinderen èn dat van hun ouders iets minder ingewikkeld maken”, aldus Mieke Grimm, oprichtster van de stichting. Zij kwam door de ziekte van haar eigen zoontje op het idee om iets te ondernemen voor deze specifieke doelgroep.
De inzet van de stichting is primair gericht op de dag- en logeeropvang Balans en Eigen Kracht in Doesburg, waar deze kinderen kunnen verblijven. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe locatie voor deze opvang, die naar verwachting deze zomer haar deuren opent. Daarnaast heeft Kindzorg in Balans het doel kinderen met een complex ziektebeeld en hun gezinnen te steunen.

www.stichting-kindzorginbalans.nl

www.pgb-dagopvang.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.