Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe routes bij 38e Eerbeekse Lenteloop

Nieuwe routes bij 38e Eerbeekse Lenteloop

EERBEEK – In de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwezoom wordt op zondag 24 maart 2019 wordt de 38e Lenteloop gehouden. De organisatie is wederom in handen van Rotary Eerbeek-Zutphen. Dit jaar zijn er nieuwe routes te lopen.

De route van de 12,5 kilometer is vernieuwd. De loop is daardoor een kilometer langer geworden, maar veel aantrekkelijker. De start- en finishlocatie is, net als in voorgaande jaren, restaurant De Heideroos aan de Harderwijkerweg te Eerbeek. Traditiegetrouw zijn de afstanden voor het hardlopen 3 kilometer, 6 kilometer, 13,5 kilometer en 21,1 kilometer en wandeltocht van ongeveer 10 kilometer. Deze laatste afstand is ook helemaal vernieuwd.
Daarnaast zijn er twee trail-afstanden uitgezet van 10 en 20 kilometer, ook de trailroute van de 20 kilometer is enigszins aangepast. De inschrijving is geopend via www.inschrijven.nl. Bij voorinschrijving tot en met 21 maart geldt een korting. Voor de trail is er een voorinschrijving. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele gedigitaliseerde tijdsregistratie. De wandeltocht start tussen 9.30 en 10.30 uur. Vanaf 10:40 uur start het hardlopen. Kijk voor de laatste en aanvullende informatie op de website.

Rotary Club Eerbeek- Zutphen is onderdeel van Rotary International, een van de grootste serviceclubs ter wereld. Eén van de kenmerken van Rotary is dat de leden zich met hun kennis en kunde belangeloos inzetten voor lokale, interlokale en internationale goede doelen. Dit jaar is het goede doel het bieden van een vakantiemogelijkheid voor minderbedeelden. De opbrengst van dit sportieve feest zal dan ook volledig worden gedoneerd aan dit goede doel, Rotary vakantiegeluk. De lopers van de Lenteloop zien het resultaat van hun inspanningen dus goed besteed.

www.rotary/eerbeekzutphen
www.lenteloop.nl

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.