Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe muzikanten bij fanfare Eendracht

Nieuwe muzikanten bij fanfare Eendracht

EERBEEK – Gerrie Lasschuyt, Han Wensink, Joost Norel en Finn Smedes, op de foto te zien van links naar rechts, hebben met succes de muziekopleidingen van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek doorlopen. Ze zijn overgestapt van het LEGO-orkest naar het Fanfare-orkest, waar zij verder zullen leren. Jaap Musschenga, dirigent van het orkest, toont zich blij met deze muzikale versterking: “Ons repetitiegebouw wordt haast te klein, maar ik vind het geweldig dat we weer een aantal nieuwe muzikanten bij het fanfareorkest mogen verwelkomen.” Muziekonderwijs voor kinderen is één van de belangrijkste doelstellingen van Eendracht. Aan dat doel wordt door alle leden hard gewerkt.

Lees ook

Gezellige drukte tijdens Open Monumentendag in Klarenbeek

KLARENBEEK – Zaterdag 11 en zondag 12 september was het Open Monumentendag. In heel Nederland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.