Home / Nieuws / Nieuwe keuken voor Ons Raadhuis

Nieuwe keuken voor Ons Raadhuis

VELP – Eric en Petra van Vogelpoel van Café ‘t Pintje hadden vrijdag 15 maart de eer om de keuken van Ons Raadhuis in Velp officieel te openen. Dit omdat zij een mooie bijdrage hebben geleverd aan vernieuwing van de keuken.

Café ’t Pintje in Velp houdt elk jaar een haringparty, waarbij de opbrengst bestemd is voor een goed doel. In 2018 was dat goede doel Ons Raadhuis in Velp. De opbrengst was dit keer buitengewoon groot, namelijk bijna 4000 euro. Omdat Ons Raadhuis steeds drukker wordt en er daarom steeds meer behoefte is aan allerlei praktische voorzieningen, is het grootste deel van dit bedrag besteed aan de vernieuwing van de keuken. De aanpassing en vernieuwing van de keuken zijn inmiddels afgerond en Eric en Petra hebben de keuken vrijdag 15 maart ‘officieel’ geopend.

Foto: Rob Weenink

Lees ook

Nieuwe tenue voor Oeken 3

BRUMMEN – Het nieuwe vv Oeken 3 team heeft op een trainingsochtend van sponsor De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.