Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe fiets hoofdprijs bingo

Nieuwe fiets hoofdprijs bingo

KLARENBEEK – Op zaterdag 16 maart houdt SC Klarenbeek weer een bingo. Net als altijd zijn er weer fantastische prijzen te winnen van voornamelijk sponsors van SC Klarenbeek. De hoofdprijs van deze bingo wordt in de zesde en tevens laatste ronde vergeven. Deze editie is de hoofdprijs een gloednieuwe fiets van hoofdsponsor Bike Totaal Wolters. Daarnaast zijn de dinerbon van Restaurant Pijnappel en het levensmiddelenpakket van PLUS Imanse grote prijzen. Jong en oud kan meedoen aan de bingo. Het MFC opent om 19.00 uur, de bingokaarten worden vanaf 19.15 uur verkocht en de bingomaster opent het spel om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.