Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

Nieuwe editie Ambt & Heerlijkheid

RHEDEN/ROZENDAAL – Vanaf vrijdag 7 maart is no. 202 van Ambt & Heerlijkheid verkrijgbaar. Dit is het kwartaalblad van De Oudheidkundige Kring van Rheden-Rozendaal. Het blad is te koop bij Jansen & De Feijter in Velp, Boekhandel Dieren en The Read Shop in Velp en Rheden en in Kapsalon De Oude Post in De Steeg en Bakkerij Samberg in Ellecom. Het kost 4,75 euro. In deze editie is onder andere te lezen over het wel en wee van Hotel Horsting in Laag Soeren, de treurige dichteres Elisabeth Maria Post, de kerkgebouwen in Dieren-Zuid en een verhaal over gesneuvelde Tommies in de Middachter Allee in De Steeg aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook

Afscheid van juf Lies

DIEREN – Juf Lies vierde op vrijdag 23 juli haar allerlaatste schooldag. Na 26 jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.