Home / Nieuws / Nieuwe bomen voor Grinthuizen

Nieuwe bomen voor Grinthuizen

RHEDEN – Dankzij met name de jonge inwoners, ziet de nieuwe wijk Grinthuizen in Rheden er weer een stukje groener uit. Samen met dorpswethouder Ronald Haverkamp hebben zij zaterdag 16 maart een heel aantal nieuwe bomen aangeplant. De bomen die er stonden deden het minder goed dan gehoopt, dus echt groen wilde de wijk nog niet worden. De gemeente heeft samen met de bewoners gekozen voor bloeiende bomen en er zijn sierkersen, lijsterbessen, een lindeboom en noten- en bijenbomen geplant. De bewoners gaan de groenstroken met de nieuwe bomen zelf onderhouden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.