Home / Brummen-Regiobode / Natuurschoonmaakdag Brummen

Natuurschoonmaakdag Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 16 maart wordt de jaarlijkse natuurschoonmaakdag in Brummen gehouden in het kader van NLDoet van het Oranjefonds. Het doel van de dag is om zwerfafval in de natuur op te ruimen. De Wildbeheereenheid (WBE) Brummen organiseert de schoonmaakdag in Brummen. Dat doet de groep met de eigen leden, maar ook met vrijwilligers (niet-leden) die graag een halve dag de handen uit de mouwen willen steken en de natuur willen ontdoen van rommel. Er wordt om 8.45 uur verzameld aan de Eerbeekseweg 18. Om ongeveer 12.00 uur komt iedereen weer terug om de rommel te lossen. Dan wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd. Het is handig om laarzen en werkhandschoenen mee te nemen.Niet-leden kunnen zich telefonisch aanmelden om mee te helpen.

tel. 06-50461252

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.