Home / Brummen-Regiobode / Narcissenactie voor Kliederkerk

Narcissenactie voor Kliederkerk

LOENEN – De jaarlijkse narcissenactie voor Loenen en buitengebieden wordt zaterdag 9 maart weer gehouden. Een mijlpaal, want het is het 25e jaar dat de actie plaatsvindt. De opbrengst dit jaar gaat naar de Kliederkerk voor de aanschaf van spelmateriaal. De Kliederkerk is bedoeld voor kinderen uit alle gezindten die op een creatieve manier kennis kunnen maken met de betekenis van Bijbelverhalen. Vrijwilligers van de actie komen langs de deuren tussen 10.00 en 13.00 uur.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.