Home / Brummen-Regiobode / Muziek op Schoot

Muziek op Schoot

BRUMMEN – Op dinsdag 19 maart is er wederom een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Brummen, een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart. Deze ochtend zal Lidia Olsthoorn een workshop Muziek op Schoot verzorgen. Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling zoals het luister- en concentratievermogen, de emotionele en sociale ontwikkeling en de zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling. En niet te vergeten: muziek op schoot, schept net zoals Boekstart een band schept tussen ouder en kind. De workshop duurt van 10.00 tot 11.00 uur en is bedoeld voor ouders/verzorgers en baby’s van 0 tot 4 jaar.
Aanmelden kan via de website. Wees op tijd want de beschikbare plekken zijn beperkt.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Hulp voor gedupeerden toeslagenaffaire

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen biedt hulp de gezinnen die gedupeerd zijn door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.