Home / Doesburg-Regiobode / Muziek maken in Hummelo

Muziek maken in Hummelo

HUMMELO – Op zaterdag 16 maart houdt De Zonnebloem afdeling Hummelo-Keppel vanaf 14.00 uur weer een muziekmiddag in zaal ‘FF naar Steef’ in Hummelo. Het dameskoor AmaZing zal optreden met eigentijdse nummers. Er kan meegezongen worden. Bezoekers worden ontvangen met koffie met iets lekkers en gedurende de middag worden hapjes en drankjes verzorgd. Tevens wordt een verloting gehouden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon en dienen vooraf of contant aan de zaal te worden voldaan. Aanmelden en nadere informatie bij mevrouw R. Willemsen, tel, 0314-382478 of mevrouw R. Tolhuisen, tel. 0314 – 380606.
De Zonnebloem is er voor personen vanaf 18 jaar met een fysieke beperking.

Lees ook

Echtpaar Römer 60 jaar getrouwd

DOESBURG – Woensdag 15 mei kwam burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.