Home / Brummen-Regiobode / Musical in Vroolijke Frans

Musical in Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zaterdag 16 maart voert werkgroep Jeugd en Cultuur, van de culturele stichting van de gemeente Brummen, de musical Ronja de Roversdochter op. Tijdens twee voorstellingen laten twintig kinderen zien wat zij in een cursus van vijftien weken hebben geleerd. De voorstellingen zijn om 14.00 en 16.00 uur bij de Vroolijke Frans in Brummen. De theatergroep staat onder leiding van Sandra Boogert. De muzikale begeleiding is door muziekvereniging La Fraternité onder leiding van dirigent Andy Kievits. Er zijn nog enkele kaarten voor 5 euro per stuk te koop, voor de eerste voorstelling om 14.00 uur. Deze zijn, tijdens openingstijden, te verkrijgen bij De Vroolijke Frans.

jeugdencultuur@gmail.com

Lees ook

Koning Willem-Alexander opent Veteranenbegraafplaats Loenen

LOENEN – Donderdagochtend 26 november opende Zijne Majesteit de Koning de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.