Home / Doesburg-Regiobode / Mosterdstad Jeugdtoernooi

Mosterdstad Jeugdtoernooi

DOESBURG – Badmintonvereniging Doesburg heeft haar jaarlijkse Mosterdstad jeugdtoernooi in sporthal de Beumerskamp weer achter de rug. Op zaterdag 9 maart kwamen tientallen deelnemers uit het hele land naar Doesburg om te strijden om de prijzen. In totaal 63 spelers, waaronder zes Doesburgse badmintonners, speelden bij elkaar 124 wedstrijden om de beste te worden in hun leeftijdsklasse in de onderdelen enkel- en dubbelspel. Het ging er soms fanatiek, maar zeker ook sportief aan toe. Vanaf een goed gevulde tribune werden de deelnemers flink aangemoedigd door enthousiaste familieleden, vrienden en clubgenoten. Wie ook interesse heeft in badminton kan iedere donderdagavond in sporthal de Beumerskamp terecht of kijken op de website.

bvdoesburg.nl/

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.