Home / Doesburg-Regiobode / Moeskids openen eigen tuin

Moeskids openen eigen tuin

ANGERLO – Zes kinderen van basisschool De Trompetter in Angerlo zijn hard aan het werk met hun eigen biologische moestuin. Ze noemen zichzelf de Moeskids. De bovenbouw heeft bakken getimmerd voor de groenten die hier worden geplant. De jonge tuinders zijn al vijf maanden hard aan het werk om alles te leren over planten en hoe je een moestuin aan moet leggen. Ze willen een mooie tuin aanleggen waar insecten welkom zijn. Als de moestuin straks klaar is, kunnen de kinderen ook buiten les krijgen, fijn èn gezond. Op dinsdag 26 maart wordt de moestuin officieel geopend. Tussen 13.30 en 14.30 uur is iedereen welkom om te kijken. De tuin van de Moeskids wordt mede mogelijk gemaakt door Komdersuut en De Trompetter.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.