Home / Rheden-Regiobode / Modelspoordag in Dieren

Modelspoordag in Dieren

Modelspoordag in Dieren

DIEREN – Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) uit Dieren doet dit jaar weer mee aan de Landelijke Modelspoordagen van de Nederlandse Modelspoor Federatie. Deze modelspoordagen worden gehouden op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Sinds 2014 werken de zo’n dertig leden van MSCV in de Oase in Dieren aan diverse modelspoorbanen. Dat gebeurt elke twee weken op de woensdagmiddag en -avond. Met deze banen neemt MSCV drie tot vier keer per jaar deel aan tentoonstellingen in Nederland maar ook in Duitsland. In 2019 gaat MSCV ook deelnemen aan een grote modelspoorshow in Engeland. Tijdens de modelspoordagen presenteert de club drie modelbanen op schaal. Het evenement is op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.