Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness in de natuur

Mindfulness in de natuur

Mindfulness in de natuur

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters houdt vrijdag 5 april een mindfulness-oefendag in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene in Hall. Deelnemers doen in een kleine groep van maximaal acht personen diverse oefeningen om hun aandacht en opmerkzaamheid te trainen. Bij droog weer staat een mindful wandeling op het programma. Tussen de middag staat een vegetarische lunch klaar. De oefendag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en verloopt grotendeels in stilte. Opgave is verplicht en kan bij Jantine Peters, tel. 06-17369599 of info@aandachtgeeftjekracht.nl. De Mhene is te vinden aan de Lendeweg 4a in Hall.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.