Home / Brummen-Regiobode / Mindfull de lente in

Mindfull de lente in

Mindfull de lente in

HALL – Op drie dinsdagochtenden in april verzorgen mindfulnesstrainer Jantine Peters en vegetarisch kookbedrijf Marij Verhaevert de cursus ‘Iedere dag mindfulness – ontspannen de lente in’. Tijdens deze cursus ervaren deelnemers hoe de twee, ogenschijnlijk eenvoudige, activiteiten lopen en eten een ingang kunnen zijn om met meer ontspanning in het dagelijks leven te staan.

Jantine zal de deelnemers, al wandelend in natuurgebied de Eerbeeksche Hooilanden, praktische informatie en ervaringsoefeningen geven over hoe om te gaan met onrust en stress. Marij zal tijdens de lunch vertellen en laten proeven/ervaren hoe je rondom voeding meer ontspanning in je leven kunt brengen.
De cursus heeft drie thema’s die op elkaar aansluiten. Tussen de bijeenkomsten in krijgen de deelnemers oefeningen en recepten mee om thuis heel praktisch aan de slag te kunnen. De cursus wordt gehouden op Natuurboerderij de Mhene in Hall.
De cursusdata zijn dinsdagen 2, 9 en 16 april van 10.00 tot 13.00 uur.

info@aandachtgeeftjekracht.nl

06-17 369 599

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.