Home / Doesburg-Regiobode / Minder plastic gebruiken

Minder plastic gebruiken

ANGERLO – Op maandag 1 april zal Marjolein Tiemens een presentatie geven over bijenwasdoek. Ze doet dit in het kader van het verminderen van plastic.

De demonstratie wordt gehouden bij de familie Klooster aan de Dorpsstraat 30 in Angerlo van 20.00 tot 21.30 uur. Marjolein zal uit ervaring vertellen over hoe zij in de praktijk minder plastic gebruikt. Vervolgens laat zij zien hoe een bijenwasdoek wordt gemaakt en gebruikt. Een bijenwasdoek is een alternatief voor plastic, bijvoorbeeld wat betreft het inpakken van de boodschappen. Daarnaast is er tijdens deze avond tijd voor gesprek.
Op maandag 8 april is er een bijeenkomst rondom het verminderen van plastic bij Komdersuut, voormalige pastorie, Dorpsstraat 33 in Angerlo. Het thema is: Van zwerfplastic tot kunstproject. Onder begeleiding van André Bikker wordt van verzameld zwerfplastic uit de eigen omgeving een kunstvoorwerp gemaakt. Deze bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij Toos Rietman , tel. 0313 – 475774 en Erika Klooster via het mailadres erikaderksen@hotmail.com.

Lees ook

Bronckhorst helpt mee taalvaardigheid in regio te verbeteren

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst heeft zich aangesloten bij het Regioplan Aanpak Laaggeletterdheid 2020-2024. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.