Home / Brummen-Regiobode / Middelste Molen zoekt hulp

Middelste Molen zoekt hulp

LOENEN – Papierfabriek en museum de Middelste Molen in Loenen heeft sinds vorig jaar een nieuw bezoekerscentrum. Wegens het toenemende aantal bezoekers is de organisatie op zoek naar meer vrijwilligers die de bezoekers willen rondleiden. De Middelste Molen is een ambachtelijke papierfabriek en museum, waar met behulp van zeer oude machines nog bijna elke week papier wordt gemaakt. Er werken uitsluitend vrijwilligers. De inzet van de vrijwilligers varieert van een paar uur per maand tot twee dagen per week.

Gert van Harten, tel. 0610968875

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.