Home / Alle-Regiobode / Met ijsvereniging naar De Scheg

Met ijsvereniging naar De Scheg

LAAG-SOEREN – Nu het dit seizoen weer niet mogelijk was om te schaatsen op de natuurijsbaan in Laag-Soeren heeft het bestuur van de IJsvereniging aldaar besloten haar leden tot een mogelijkheid tot schaatsen aan te bieden. In de periode van maandag 11 tot en met zondag 17 maart mogen zij eenmaal schaatsen op kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Dit kan op vertoon en afgifte van de lidmaatschapskaart aan de kassa. Een gezinskaart is goed voor twee toegangskaarten.

www.sportbedrijfdeventer.nl

Lees ook

Snellere sluiting drugspanden

REGIO – De gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal staan voor een krachtige aanpak van illegale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.