Home / Alle-Regiobode / Met ijsvereniging naar De Scheg

Met ijsvereniging naar De Scheg

LAAG-SOEREN – Nu het dit seizoen weer niet mogelijk was om te schaatsen op de natuurijsbaan in Laag-Soeren heeft het bestuur van de IJsvereniging aldaar besloten haar leden tot een mogelijkheid tot schaatsen aan te bieden. In de periode van maandag 11 tot en met zondag 17 maart mogen zij eenmaal schaatsen op kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Dit kan op vertoon en afgifte van de lidmaatschapskaart aan de kassa. Een gezinskaart is goed voor twee toegangskaarten.

www.sportbedrijfdeventer.nl

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.