Home / Nieuws / Messias, het leven van Jezus

Messias, het leven van Jezus

VELP – Gospelkoor Voices komt zondag 31 maart naar de Grote Kerk om te zingen over het leven van Jezus Christus. Dit in het kader van een uniek project, waarin het verhaal verteld wordt vanaf de schepping van de wereld tot de geboorte, het sterven en de opstanding van de Heiland.

Het geheel is een afwisseling van bijbelteksten en daarbij passende liederen gebaseerd op het werk van het Oslo Gospel Choir. Het concert wordt gehouden in de Grote Kerk van Velp en begint om 15:00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de collectezak wordt zeer gewaardeerd. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Gospelkoor Voices heeft haar basis in de Protestantse Gemeente van Arnhem-Zuid. Het koor staat onder leiding van Gertjan Goeree en bestaat daarnaast uit 21 enthousiaste zangers en zangeressen. Ondersteund door een combo treedt Voices graag op tijdens kerkdiensten en in zieken- en verzorgingshuizen in de regio.

www.gospelkoor-voices.nl

Lees ook

Bouw nieuw clubgebouw Scouting en Rhevak is gestart

RHEDEN – Scouting Rheden en Stichting Rhevak zijn gestart met de bouw van hun nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.