Home / Rheden-Regiobode / Markt op Steeg in aantocht

Markt op Steeg in aantocht

DE STEEG – De Markt op Steeg, die op zaterdag 20 april wordt gehouden, heeft nog plaats voor enkele standhouders. “Het zal geen ‘doorsnee’ braderie worden en daarom is deelname aan de markt onder voorbehoud”, aldus de organisatie. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur op het Amaliaplein in De Steeg.
Markt op Steeg is een markt met brocante, antiek, kunst(nijverheid), boeken, stekken en planten, streekproducten, wijn, zelfgemaakte spullen en nog veel meer. Nieuwe (massa)artikelen worden niet verkocht. “Een terrasje bij De Boecop als ontmoetingsplek, kinderactiviteiten, en een gezellige sfeer maken deze markt tot een leuk uitje”, aldus de organisatie. Die laat ook weten dat de markt dit jaar extra feestelijk zal zijn vanwege het tienjarig jubileum.
Mogelijke standhouders kunnen contact opnemen met Els Brandsen via tel. 06 – 43895088 of elsbrandsen@gmail.com.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.