Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé over levenseinde

Mantelzorgcafé over levenseinde

RHEDEN – Mensen die weten dat ze binnenkort overlijden, willen het liefst in een vertrouwde omgeving zijn en dat is meestal thuis. Hun omgeving neemt daarbij vaak als vanzelfsprekend de verzorging op zich. Zij worden mantelzorgers. Het Mantelzorgcafé van MVT Rheden en Rozendaal geeft op maandag 11 maart informatie over dit proces aan het eind van iemands leven en de mogelijkheden voor mantelzorgers om zich bij te laten staan en ondersteunen door een vrijwilliger van de VPTZ. De bijeenkomst vindt plaats in bezoekerscentrum De Veluwezoom in Rheden en begint om 14.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur geopend, deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot 7 maart en kan op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via tel. 026 3707070. Mailen kan ook, via info@mvtrheden.nl. Als er hulp bij vervoer nodig is of vervanging voor de thuissituatie kan dit bij aanmelding worden gemeld.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.